>

Erik Westerlund

Jag är föredetta militärbefäl från flottan. I mitten på 80-talet hade jag flera omgångar rekrytutbildning av värnpliktiga. Att leda rekrytutbildning var en del av min egen utbildning på Marinens officershögskola och varvades med teoriutbildning i psykologi och praktiskt ledarskap. Idag är jag egen företagare.

Som träningsledare så deltar jag själv. Att stå brevid är bara frustrerande. När jag tränar så vill jag att det ska kännas. Min egen träning håller jag så allsidig som möjligt. Förutom bootcampen så tränar jag kickbox, gymnastik och löpning. Det viktigaste med all träning tycker jag är att den är rolig. När man har kul så tar man i mer och går därifrån med ett leende!

Josefin Enoksson

Jag är en person som gillar att hålla igång. Under sommarhalvåret spelar jag gärna golf. Jag håller även på med cykling, löpning och gymträning. Förutom att träna och leda Bootcamp läser jag statistik och dataanalysprogrammet här i Linköping.
Jag älskar att utmana mig själv och att kunna göra det tillsammans i en grupp ännu bättre. När mjölksyran kommer är alltid mitt motto "det gör inte ont, det är skönt"

Magnus Karlsson

Jag gjorde militärtjänstgöring i 3:e skyttekompaniet 1988.
Jag är en glad o positiv person som brinner för att bygga upp personer både fysiskt o mentalt. Fastnade för denna träningsform på grund av att det är full funktionsträning. Mitt mål är att göra er starka med ett leende på läpparna